Köksmaskiner Black Friday

Vi listar de bästa köksmaskinerna under Black Friday när dagen närmar sig. Glöm inte spara sidan i favoriter så att du kan kolla tillbaka för att hitta köksmaskiner till bästa priset. Ta gärna del av andra artiklar och köpguider för hitta fler alternativ!

Sammanfattning Köksmaskiner Black Friday

Köksmaskiner Black Week 2023

Här nedan listar vi de köksmaskiner som är bäst i test i våra olika köpguider för köksmaskiner.

BILD

EGENSKAPER

PRIS

Ankarsrum Köksassistent

Köksassistent Black friday

Ankarsrum Köksassistent

Positivt: Bäst i test i flera recensioner, snygg, jämn malning
Egenskaper: 30 malningsgrad, burr grinder

Bäst i test Bosch MCM3501M

Matberedare Black friday

Bosch Matberedare

Positivt: Bäst i test i flera recensioner, snygg, jämn malning
Egenskaper: 30 malningsgrad, burr grinder

Blender Black friday

Magimix Blender

Positivt: Bäst i test i flera recensioner, snygg, jämn malning
Egenskaper: 30 malningsgrad, burr grinder

Köpguider Köksmaskiner

Nedan hittar du länkar till populära guider för de bästa köksmaskinerna:


Om Black Friday

Black Friday 2023

Black Friday är årets största shoppingdag med stora prissänkningar på bland annat kaffemaskiner och annan elektronik. Black Friday tillsammans med Cyber Monday infaller alltid sista fredagen i november vilket i år infaller den 26e november 2023.

År 2020 slog Black Friday alla tidigare shoppingrekord. Från 2019 till 2020 steg den totalt försäljningen under Black Friday med hela 41%! Vi tror att 2023 kommer slå alla tidigare rekord. Så vad passar bättre än att passa på att köpa sin nya kaffekvarn än under Black Friday?

Köptips Black Friday

Black Friday är runt hörnet och lockandet till spontanköp ökar. För att undvika spontana köp som du sedan riskerar att ångra, se till att planera dina inköp i god tid. Var noga med att läsa på inför de produkter du planerar att köpa. Här är tre tips att tänka på innan du shoppar Black Friday 2023:

  1. Var noga med att jämföra priser mellan flera leverantörer.
  2. Var noga med att läsa på om varan så du köper en köksmaskin som passar dig och dina behov. I våra köpguider för de bästa köksmaskinerna så som köksassistent, blender/mixer och matberedare går vi igenom för och nackdelar med några av de olika köksmaskinerna på marknaden.
  3. Köp produkterna via stora aktörer som har bra serviceavtal och garantier. Vi samarbetar bland annat med Cervera vilket är en stor aktörer för hushållsprodukter till ditt kök.

Black Friday Köksmaskiner

En annan känd term är även Black Week. Men vad är skillnaden mellan Black Friday och Black Week? Black Friday är den största shoppingdagen på året och växer för varje år som går. Black Friday är dock endast försäljning under ett dygn. Det här gör att butiker och stora internetkedjor måste konkurrera för att locka till sig under.

Detta har lätt till att flera butiker och internetbutiker har påbörjat redan tidigare. Det här gör att butikerna kan enklare nå ut till fler kunder över en längre period. Detta myntade de nya ordet Black Week. Vilket fortfarande är en intensiv shoppingperiod. Men du som kund har möjlighet att sprida shoppingen över en vecka och kan jämföra olika hemsidor för bästa erbjudandet.

Måndagen som kommer efter Black Friday kallas även Cyber Monday. Tidigare var detta den stora handelsdagen för internetbutiker. Men med tiden har detta suddats ut, och du som kund kan även handla erbjudanden från dessa butiker redan under Black Week.

Photo of author

Författare: Carl Nilsson

Jag har i många år arbetat inom kök i olika konstellationer. Efter min erfarenhet vill jag hjälpa er göra bra val i köket genom att guida er till bra köp och guidar för hur du kan utnyttja köksmaskinerna. Min fritid går mycket till att maka mat i alla dess former och att baka. Förutom det blir det mycket löpning och umgås med familj och vänner.